maanantai 5. toukokuuta 2014

Kevään merkki, Converset jalkaan!


Lämpimien viikkojen aikana ehdin jo siirtämään maiharit ja bootsit vaatehuoneeseen talviteloille ja kaivamaan tennarit esiin. Tänä aamuna lumessa autolle töpsötellessäni tennarit eivät tuntuneet parhaimmalta valinnalta, mutta päivän aikana onneksi lämpeni ja maa tuli näkyviin lumen alta.

Kevät saa aina kaipaamaan uusia kenkiä tai no oikeastaan vuodenajan vaihtuminen saa, mutta erityisesti kevät on kiva aloittaa uusilla kengillä. Tennareiden osalta olen erityisen ihastunut Converseihin, istuvat minun jalkaani loistavasti ja kestivät ainakin viime kesän moitteettomina. Marketista ostetut parin kympin tennarit ovat olleet melko pettymyksiä, hajoavat heti ja ovat huonoja kävellä. Sorrun kyllä varmasti niihinkin vielä, jos tulee vastaan kivan väriset yksilöt, mutta koitan panostaa näihin, koska tiedän että Converset tulevat varmasti käyttöön. Ainut miinus näissä on vetoketjuttomuus, helpottaisi jalkaan laittoa, mutta toisaalta olisi varmasti se osa kengästä mikä hajoaisi ensimmäisenä.
Tässä on lempparini yksivärisistä, joukosta puuttuu vain oranssit. Jostain syystä myös keskivihreä houkuttaa, vaikka en muuten hirmuisesti vihreästä välitä. Mustat ostin viime kesänä ja olivatkin yhdet kesän lempparikengistä.  Ostin myös kokonaan mustat, mutta ne olivat Cheap Mondayn. Ne eivät olleet läheskään niin hyvät jalkaan ja olivat loppujen lopuksi myös kokoa liian suuret. Niihin olisi pätenyt sama kuin näihin, omaa normaali kokoa yksi pienempi.

Haaveilin jo talvella punaisista kengistä ja tilasinkin useammat punaiset maiharit ja saappaat, yhdetkään eivät tuntuneet oikealta. Annoin jopa Martensseille pakit, narisivat inhottavasti. Nyt toteutin punaisen kenkäunelmani ja tilasin Converset punaisena. En malta odottaa niitä saapuvaksi! Kun pukeutuminen on muuten tummanpuhuvaa, antavat punaiset kengät mukavasti väriä.


Myös nämä himottaisivat kovasti, varsinkin nuo jenkkilippu versiot. Josko sellaiset sitten ensi kesänä tai jos tulevat hyvässä alessa vastaan ;)


 Tämä platform malli on ilmeisesti uutuus, ei kyllä kolahda yhtään minuun. Tuo tasainen paksu pohja näyttää jotenkin hassulta. Tulee kyllä etäisesti mieleen ne vuosituhannen vaihteen paksupohjakengät, joita oli kaikilla siihen aikaan. Myös minulla. En tiedä mitä niissä kengissä oikein näin silloin :D

(Kuvat lainattu Brandoksen sivuilta)

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti